ADHD foreningen

Handest EL-teknik støtter ADHD foreningen.

Twist

Twist
TWIST er en stikdåse til kontoret, stue og køkken. Dens kompakte design og lave indbygningsdybde tillader det at blive integreret i skriveborde eller køkken bordplader uden at optage for meget plads på undersiden. Strømkablet er holdt tæt til huset, hvilket gør indbygningsdybde lige under 40 mm - den kan derfor let monteres over skuffermoduler...
TWIST er en stikdåse til kontoret, stue og køkken. Dens kompakte design og lave indbygningsdybde tillader det at blive integreret i skriveborde eller køkken bordplader uden at optage for meget plads på undersiden. Strømkablet er holdt tæt til huset, hvilket gør indbygningsdybde lige under 40 mm - den kan derfor let monteres over skuffermoduler. Det rustfri stål eller krom look giver TWIST muligheden for at falde problemfrit ind både i moderne og farve koncepter. Fordelen er virkelig smart: efter brug, er dækningen drejet, og stik udtag forsvinder under denne. TWIST vandt Red Dot Product Design Award 2012.
Mere

Twist Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • 872.50 kr. Varen er på fjernlager og kan sendes om 48-72 timer

    TWIST er en stikdåse til kontoret, stue og køkken. Dens kompakte design og lave indbygningsdybde tillader den at blive integreret i skriveborde eller køkken bordplader uden at optage for meget plads på undersiden. 

    872.50 kr.
    Varen er på fjernlager og kan sendes om 48-72 timer
Viser 1 - 1 af 1 resultat