Kabler / Adaptere

Kabler / Adaptere Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Lyd

  Digital lyd generelt.

  Når du tilslutter din DVD afspiller til en digital reciever, vil det næsten være synd ikke at tilslutte komponenterne digitalt. På en DVD skive ligger lydsporet altid i digitalt form (5,1 digital). I din reciever bliver denne lyd behandlet digitalt via en såkaldt DSP (Digital Signal Processor). Hvis du bruger et analogt kabel, vil du først ødelægge de fine multi kanal spor, ved først at mixe dem ned til analogt signal, og bagefter skal DSP'en spilde yderligere kræfter på at digitalisere det allerede ødelagte signal igen. Derfor må vi logisk nok anbefale altid at bruge digital kabler til surround sound.

  Analog lydkabler generelt.

  Dit udstyr vil aldrig kunne tilbyde et bedre resultat end hvad kablerne tillader. Man kan i denne sammenhæng bruge udtrykket, at en kæde aldrig er stærkere end det svageste led. Dette er også gældende for dit udstyr. Hvis du bruger kablerne som producenterne har vedlagt i emballagen, vil du i de fleste tilfælde slet ikke få den glæde af dit udstyr som du fortjener. Kablerne som medfølger er som regel af den billigste og dårligste type. Vi vil derfor anbefale at lade disse kabler blive liggende i emballagen, og i stedet overveje hvilken type kabel dit udstyr fortjener. 

 • USB

  USB står for Universal Serial Bus . Det var designet til at give nem tilslutning og kompatibilitet mellem personlige computere Næsten alt, hvad der er sluttet til en personlig computer bruger USB –kabler og perifere enheder . Eksempler kan nævnes kameraer , tastaturer , mus , printere og eksterne harddiske.

  Den maksimale længde for et enkelt USB -kabel er fem meter , eller 16,4 meter . Årsagen til at kablet ikke kan være længere er den maksimalt tilladte oplysninger tur forsinkelse på 1. 500 nanosekunder . Men det er muligt at forbinde flere kabler til fem knudepunkter i en serie , der giver en afstand på op til 30 meter mellem enhederne . I alt 127 enheder kan daisy-lænket til en USB- port