Specielle bordløsninger

Specielle bordløsninger
I denne sektion kan du se vores specielle bordløsninger. De er karakteriseret ved en høj kvalitet, en stor grad af funktionalitet og en lav pris. Alle løsninger kan bestykkes med præcis de udtag og ledningslængde du ønsker og kan derfor passe ind i mange forskellige applikationer. Ved større projekter har vi mulighed for at tilpasse den mekanisk...
I denne sektion kan du se vores specielle bordløsninger. De er karakteriseret ved en høj kvalitet, en stor grad af funktionalitet og en lav pris. Alle løsninger kan bestykkes med præcis de udtag og ledningslængde du ønsker og kan derfor passe ind i mange forskellige applikationer. Ved større projekter har vi mulighed for at tilpasse den mekaniske del af produkterne så de passer præcis til dit behov. Vi har også mulighed for at bruge andre farver. Finder du ikke præcis den løsning du ønsker er du velkommen til at kontakte os. Måske har vi forslag til andre former for løsninger.
Mere

Specielle bordløsninger Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Deskline
  Deskline er den smagfulde og stilrene løsning til nedfældning i skriveborde, konferenceborde etc. Deskline kan eftermonteres i alle møbler ved at skære et hul i den rigtige størrelse. Det er også muligt at nedfræse hele rammen i bordet så den går glat med bordpladen. Deskline kan leveres med alle tænkelige former for udtag i flere forskellige farver. Rammen kan leveres i flere forskellige materialer og farver. Vi laver ofte specialløsninger hvor alting tilrettes i henhold til kundeønske.
 • Deskline Circle

  Deskline circle er den smarte løsning til dig der har brug for en enkel og smart løsning til at få strøm og HDMI, data eller USB udtag i dit skrivebord eller lignende.

  Du borer et 79mm hul i møblet og enheden sættes nemt fast.

 • Popop
  Popop er den smarte klap løsning der kan leveres i forskellige størrelser og farver. Den kan bestykkes med alle tænkelige udtag og er formiddabel i mødeborde, køkkenborde etc. Popop er robust og er derfor også velegnet til skoler og andre offentlige institutioner. En anden fordel ved popop er den lave indbygningsdybde. Ved hjælp af vores egenudviklede beslag går popop ikke ind og spærrer for skuffer der ligger lige under bordpladen (bordplade minimum 40mm). Popup har en lille kant og er derfor modstandsdygtig overfor et eventuelt skvulp fra f.eks et glas der vælter. Popop kan leveres med inbygget strømforsyning (2.1A) til opladning af ipads, mobiltelefoner etc.
 • Powerlift
  Powerlift er den smarte og funktionelle løsning til dit konferencebord, arbejdsbord eller eventuelt i et køkkenbord. Ved et let tryk på toppen af powerliften popper den op af bordet og man kan trække den ud til fuld længde. Powerliften kan bestykkes med præcis de udtag man ønsker og er god til mange forskellige formål. Ved montage bores et 112mm hul i bordet og powerliften sættes nemt fast. Den fås i forskellige længder og med forskellig farve top så den passer præcis til din applikation. Som ekstraudtyr kan monteres en gasfjeder så den selv kører helt i top ved påvirkning. Kontakt os for en speciel pris på dette.
 • Twist
  TWIST er en stikdåse til kontoret, stue og køkken. Dens kompakte design og lave indbygningsdybde tillader det at blive integreret i skriveborde eller køkken bordplader uden at optage for meget plads på undersiden. Strømkablet er holdt tæt til huset, hvilket gør indbygningsdybde lige under 40 mm - den kan derfor let monteres over skuffermoduler. Det rustfri stål eller krom look giver TWIST muligheden for at falde problemfrit ind både i moderne og farve koncepter. Fordelen er virkelig smart: efter brug, er dækningen drejet, og stik udtag forsvinder under denne. TWIST vandt Red Dot Product Design Award 2012.
 • Gulvskinner
 • Bordbrønd
 • Diverse