ADHD foreningen

Handest EL-teknik støtter ADHD foreningen.

Rack paneler

Rack paneler
Rack paneler er tilpasset til 19 tommer opspænding og fylder fra 1-2 højdeenheder. Rack panelerne kan leveres i flere forskellige udgaver og med forskellig bestykning og farver. Vi tilpasser gerne kabellængde og forsyningsstik efter dit ønske. Vi kan også levere intelligente paneler på bestilling og ønsker du en helt speciel udformning er det og...
Rack paneler er tilpasset til 19 tommer opspænding og fylder fra 1-2 højdeenheder. Rack panelerne kan leveres i flere forskellige udgaver og med forskellig bestykning og farver. Vi tilpasser gerne kabellængde og forsyningsstik efter dit ønske. Vi kan også levere intelligente paneler på bestilling og ønsker du en helt speciel udformning er det også muligt. Vi har valgt ikke at sælge de billigste kinesiske PDUer da vi synes kvaliteten er så dårlig at vi ikke kan forsvare det. Rack panelerne kan også leveres med lyn sikring og indbygget sikring. Kontakt os for priser på specielle løsninger.
Mere

Rack paneler Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • 916.73 kr. Varen tilpasses i vores produktion og sendes efter 1-2 dage.

    Strømskinne beregnet til opspænding i 19 tommer rackskab. Skinnen er med 10 stk. C13 udtag og amperemeter så du nemt kan se hvor stor strømforbruget er.Max belastning: 2500 WattMål: 482,6 x 68 x 44,4 mm. (1U/højdeenhed)Der medfølger skruer osv. til opspænding.Vælg din ledningslængde og stikprop i skemaet til højre.

    916.73 kr.
    Varen tilpasses i vores produktion og sendes efter 1-2 dage.
Viser 1 - 1 af 1 resultat