Stikdåser med USB oplader

Stikdåser med USB oplader

I denne kategori finder du stikdåser med indbygget USB oplader. Du kan oplade 2 mobiltelefoner eller tablets samtidig, og behøver derfor ikke flytte din normale oplader rundt. Stikdåserne er i en lækker kvalitet, og har udover de 2 USB porte et antal stik til almindelig 230V. Stikdåsen bruger schuko standarden, og passer dermed til de Euro stikp...

I denne kategori finder du stikdåser med indbygget USB oplader. Du kan oplade 2 mobiltelefoner eller tablets samtidig, og behøver derfor ikke flytte din normale oplader rundt. Stikdåserne er i en lækker kvalitet, og har udover de 2 USB porte et antal stik til almindelig 230V. Stikdåsen bruger schuko standarden, og passer dermed til de Euro stikpropper, som næsten alt udstyr herhjemme bliver leveret med.

Schuko standarden er godkendt til brug i Danmark, men kan ikke bruges sammen med Danske stik med jordben.

Stikdåserne med indbygget USB, lader med max 2,1 A ialt. Er nok til opladning af de nyeste smartphones og tablets. Derudover findes der modeller både med og uden afbryder.

Vi tilpasser stikdåserne med forskellig ledningslængde, og den type stikprop du ønsker.

Mere

Stikdåser med USB oplader Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

  • 8-udtag med USB

    Her finder du stikdåser med indbygget USB oplader. USB delen kan oplade med minimum 2.1A og kan derfor også bruges til opladning af nyere tablets og Ipads. Stikdåserne er med schuko udtag med sidejord, og passer til EURO stikproppen, som sidder på næsten alt udstyr der sælges i Danmark. Stikdåserne i denne kategori har 8 udtag og minimum 2 USB udtag til opladning.